Arcfiatalítás Duet RF kezeléssel

 Továbbfejlesztett rádiófrekvenciás technológiák

FRAKCIONÁLIS RF ÉS THERMAL RF egyetlen készülékben, teljes rejuvenációra 

Már csak Ön hiányzik hozzá…

Az orvos-esztétikai piacon az elmúlt időszakban a fényesztétikai eljárásoké volt a főszerep. Az orvosi praxisban használt lézerek kiváló eredménnyel, de meglehetősen agresszív módon képesek a bőr megújítására. A DUET RF kiváló rádiófrekvenciás technológiáival az orvosi lézerekhez hasonló eredményt érhet el rendkívül kíméletes kezeléssel. A rádiófrekvencia előnye a fényesztétikai technológiákkal szemben, hogy a különféle indikációkra egyetlen kezelőfejjel, egyetlen kezelésen belül nyújt megoldást. Ezen kívül a sötétebb bőrtípusokat is biztonságosan kezelheti a “színvak” energiával, és az év nagyobb szakaszában használhatja. Napjaink egyik népszerű technológiájával, az Ultherapyval szemben további előnye, hogy nem csupán mély rétegekben fejti ki hatását, hanem egyidőben a felszínhez közeli rétegekben is, ahol a pigmentfoltok halványításával, a hegek kezelésével tovább növeli a kezelés eredményét.

Hatásmechanizmusa

A rádiófrekvenciás energiával szelektív hőhatást hozunk létre. Ennek rövidtávú eredményeként a kollagén rostok összehúzódnak, azonnali bőrfeszesítő hatást eredményezve. Hosszabb távon a Thermal RF stimulálja a kollagént és elasztint termelő +broblaszt sejteket, vagyis elősegíti a nekollagenézist.

A Frakcionális RF kezelés eredményeként apró ablációs lyukak képződnek a bőrben, míg közöttük ép területek maradnak. A sebgyógyulás az ép területektől indul, és lényegesen gyorsabban, ám azonos eredménnyel zajlik, mint a teljes ablációs technológiák esetében. Az újra képződött bőr egyeneletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.

duet-rf-elotte-utana
duet-RF-head

A Duet RF alkalmazási területei

  • teljes körű rejuvenációra
    (azaz a bőr megújítására, megfiatalítására)
  • ránccsökkentésére
  • aknés hegek halványítására
  • aknés bőr kezelésére
  • pórusok csökkentésére
  • a bőr textúrájának javításra
  • bőr emelésére és feszesítésére

FRAKCIONÁLIS RF

A frakcionális RF kezelőfej AFMR (Advanced Fractional Multi-polarity Radiofrequency) technológiája úgy működik, hogy a fókuszált RF hőenergiája a tipen látható pinek alatt penetrál a bőrbe. A kis spotméretnek köszönhetően a hőenergia képes a mély rétegekig is eljutni, ahol a kollagén rostokra hat. Eközben a felszínen 400-600 mikron mélységű ablációs lyukakat hoz létre, sértetlenül hagyva a köztes szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a két mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális RF csodálatos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatása. Az RF intenzitása és az impedancia állítható, így a kezelést teljes mértékben személyre, bőrtípusra és a kezelési területre szabhatja. A frakcionált RF kezelés kb. 20 percig tart, minimális fájdalommal jár, a teljes szöveti regeneráció ideje 1-7 nap, az eredmény pedig feszesebb, egyenletesebb tónusú és felszínű, +atalos arcbőr. 3-féle tip elérhető, amelyek azonos felületen különféle számú pint tartalmaznak.

THERMAL RF

Az NTTSTM (Non-pole Thermal Transmission Structures) technológia azonos szintű RF energia közvetítésére képes. Ez a fajta nem invazív energiaközlés azonnali kollagén összehúzódást eredményez, amit hosszú távú kollagén újratermelődés kísér. Az NTTSTM technológiával az energiát a pozitív elektródák egy poliamid +lmen keresztül közvetítik a bőr célzónájába. A dermális rétegbe mindig azonos mértékű energia jut be az epidermális réteg károsítása nélkül.

IDŐPONT EGYEZTETÉS INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Elérhetőségek

Dr. Gáspár Lilla

Telefon: +36 30 684-9171
E-mail:  lillagaspardr@gmail.com

Visszahívás kérése

Kérem adja meg telefonszámát, és visszahívom!

A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

H&B Center