bemutatkozás

Kedves Látogató!

Dr. Gáspár Lilla, általános orvos vagyok.

Köszöntöm a honlapomon, a Health and Beauty Center oldalán.

Célom: az egészség és a szépség harmóniájának megteremtése.

Nagyon fontosnak tartom bőrünk rendszeres ápolását, melynek három fő pillére van: az otthoni megfelelő ápolás, a szakszerű kozmetikai kezelések, és a megbízható arcesztétikai eljárások igénybevétele.

Hiszek abban, hogy a szépségápolás is olyan, mint a gyermeknevelés: ha bizonyos korban megfelelő figyelmet, energiát, pénzt fordítunk a szépségünkre, hosszútávon megtérül.

Nagyon gyakori egészségügyi és esztétikai problémákra ajánlunk megoldást a legmodernebb eszközök, eljárások segítségével.

Ezek közé tartozik az arcfiatalítás (peeling, arclifting), a végtagokon és az arcon (rosacea) lévő hajszálerek, kisebb bőrelváltozások (fibroma, hemangioma, ráncok, stria) esztétikai kezelése.

Hifuval és a DuetRf keszülékkel történő arcfiatalítás jelenleg a legmodernebb non-invazív arcfiatalítói eljárások közé tartoznak. A magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmazva 5 mélységben dolgozik, mely arcfiatalításra és testszobrászatra is alkalmas. Az ultrahanghullámok a fókuszpontokban, a bőr megfelelő rétegeiben, apró, hő okozta sérülési pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést, erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, így megemeli az arcot, eltünteti a felesleges zsírszövetet, csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt és testkontúrt.

DuetRf készülékkel két kezelés végezhető, az egyik s frakcionális rádiófrekvenciás (Rf) a másik a termális Rf kezelés. Nem fényesztétikai eljárás, ezért egész évben végezhető, Különleges eljárásnak számít a frakcionális Rf eljárás, mely megközelíti az orvosi lézeres arcfiatalítás eredményét. Ráadásul kevesebb kezeléssel hoz eredményt és az első kezelés után igen látványos az eredménye. Hogyan hat? Kollagénzsugorodást okoz a hősérülési pontok körül és azonnali bőrfeszesítést kapunk. 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblaszt állomány rekonstrukcióján alapuló neokollagenézist eredményez, mely hatására hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. A termális Rf-nél az energia a bőr célzónájába, a dermális rétegbe jut, anélkül, hogy a bőr felszíni rétege sérülne. Hogyan hat? Hosszabb távon stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, elősegíti a neokollagenézist.

Hajszálérproblémák és kisebb bőrproblémák esztétikai kezelésére a legmodernebb rádiófrekvenciás eljárást Viridex készülékkel végezzük. Az ezzel történő kezeléseknek hosszútávú mellékhatásai nincsenek, kevésbé fájdalmasak, mint a piacon megtalálható más alternatív kezelések.

A kezelések részletes leírása a megfelelő fülék alatt találhatóak.

Amennyiben érdeklődését felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kezeléseinket Budapesten és Budaörsön végezzük.

Elérhetőség
Dr. Gáspár Lilla
+36-30-684-9171

Jó böngészést az oldalunkon!

H&B Center